Chat

0 / 200

Griff

Sarah Faith Griffiths (Griff) is een 20-jarige Britse zangeres. De zangeres is de dochter van een Chinese moeder en Jamaicaanse vader. Begin dit jaar scoorde ze met “Black Hole” haar eerste top 20 hit in de UK. De rest van de wereld laat vast niet lang meer op zich wachten! Haar debuut mixtape “One Foot in Front of the Other” waar “Black Hole” de leadsingle van is, kwam op 18 juni 2021 uit en heeft een mooie 4e plaats in eigen land bereikt in de hitlijsten!

Tijdens haar middelbare schooljaren was ze elke dag bezig met muziek. Haar klasgenoten wisten hier destijds niets vanaf. “No one likes that person at school who talks about how they want to sing” zegt Sarah Griffiths er zelf over. In 2019 tekende ze een platencontract bij Warner Records en bracht meteen haar debuutsingle “Mirror Talk” uit een jaar later kwam “Good Stuff” uit en deze wist miljoenen streams te behalen (inmiddels iets boven de 30 miljoen.) Niet lang daarna volgde een samenwerking met Zedd “Inside Out”.

In 2021 won ze de prestigieuze prijs “Brit Awards Rising Star Of 2021”. Niets lijkt een succesvolle carrière in de weg te staan. Wij verwachten komende jaren nog veel van haar te horen!

Luister hier naar Griff