Chat

0 / 200

WIE GAAT ER DIT JAAR MET DE WINST VANDOOR?

Geplaatst op 08 maart 2022, 09:45 uur, door Mark M - FMC

Volgers van FUTURE MUSIC CHANNEL weten het, ieder jaar besteden we aandacht aan het Eurovisie Songfestival. Door de winst van Italie vorig jaar wordt de editie van dit jaar gehouden in Turijn. Het thema is dit jaar THE SOUND OF BEAUTY.

Nog lang niet alle deelnemers zijn bekend maar zeker is dat Italië weer hoge ogen gaat gooien met het mooie nummer van Mahmood (die al eerder mee deed) samen met BLANCO. Ook zeker is dat S10 Nederland gaat vertegenwoordigen dit jaar en afgelopen week kwam het nummer “De Diepte” uit. Voor het eerst sinds lange tijd weer in het Nederlands gezongen en wie weet na de teleurstelling van vorig jaar (Jeangu Macrooy werd 23e…) een hogere positie deze keer. Eerst maar eens de halve finale doorkomen. Het festival is dit jaar van 10 t/m 14 mei. Nederland zal op dinsdag 10 mei in de 1e halve finale uitkomen dus een spannende dag!

Ben je benieuwd naar de inzendingen van dit jaar? Hieronder het overzicht wat er tot nu toe bekend is. Uiteraard zal de lijst regelmatig bijgewerkt worden net zo lang tot iedereen bekend is.